Spring til indhold

Om få uger kan vi åbne en købmandsbutik på Byvej 70!⁣

Kære Ballum,⁣⁣
⁣⁣
Hvor er vi glade! Drømmen lever! Om få uger kan vi åbne en købmandsbutik på Byvej 70!⁣⁣
⁣⁣
En drøm, der for blot et par uger siden var bristet. Opbakningen til butikken var ikke tilstrækkelig. Blot 500.000 kroner af det forventede beløb på over én million kroner kom i hus. Det afsluttende brev med information om, at drømme ikke altid bliver til virkelighed, var skrevet. ⁣⁣
⁣⁣
Nu sletter vi linjerne og ændrer budskabet: Vores købmand kan snart komme til byen!⁣⁣
⁣⁣
Der er dog ét lille, men vigtigt men: Skal vi fejre en købmandsåbning, er det altafgørende, at alle I, der hidtil har støttet med anparter og sponsorater, fortsat bakker op – og at nye anpartshavere gerne kommer til.⁣⁣
⁣⁣
Du kan tilkendegive din støtte her: https://ballumby.net/koebmand/⁣⁣
⁣⁣
Et nyt koncept⁣⁣
Drømmen er den samme, men konceptet er finjusteret. ”Min Købmand” er kørt forbi Ballum, men i stedet åbner vi dørene til en ny 24/7-opsætning – en døgnåben forretning, der gør det muligt at handle mælken tidligt om morgenen og hente rugbrød til madpakken efter solnedgang. ⁣⁣
⁣⁣
Smart og moderne videoteknologi overvåger butikken, der vil være bemandet nogle timer dagligt. Timer, hvor byens ældre og andre er velkomne til at henvende sig til personalet for at modtage hjælp til det brugervenlige betalingssystem.⁣⁣
⁣⁣
Vi er bevidste om, at systemet i starten kan skabe udfordringer, hvorfor medarbejdere de første dage vil være tilstede i et endnu større omfang end ellers.⁣⁣
⁣⁣
700.000 kroner for inventar, overvågning og lignende må vi lægge for det nye koncept. Samtidig er Thorkild villig til at udleje lokalerne til den nye forretning, hvilket betyder, at vi bevarer tankstation, hæveautomat og ikke mindst genvinder muligheden for at hente pakker og medicin i byen.⁣⁣
⁣⁣
Vi er ikke i tvivl om, at løsningen er den optimale for Ballum – og vi glæder os sådan til, at vi sammen igen kan skabe liv i vores kære by!⁣⁣
⁣⁣
Tak – og et håb om ny og fortsat støtte⁣⁣
Til slut har vi lyst til at benytte anledningen til at sige jer et stort og velment TAK. Tak til de af jer, der har støttet, fulgt med og udvist tålmodighed – også når informationen i perioder har været mangelfuld. ⁣⁣
⁣⁣
Vi håber, at rigtig mange – både nye og tidligere sponsorer og anpartstegnere – nu vil gå med det sidste stykke mod målstregen, præcis som I har gjort det siden det første borgermøde for snart et år siden. ⁣⁣
⁣⁣
For der er fortsat brug for støtte. Derfor har vi et stort håb og forventning om, at endnu flere har lyst til at give et økonomisk bidrag og dermed blive en vigtig brik i åbningen af vores nye købmandsbutik. ⁣⁣
⁣⁣
Du kan tilkendegive din støtte her: https://ballumby.net/koebmand/⁣⁣
⁣⁣
Uden lokal opbakning stod vi ikke, hvor vi står i dag – og uden lokalbefolkningens støtte kan vi ikke krydse målstregen. Tak for jeres opbakning!⁣⁣
⁣⁣
De allerbedste hilsner⁣⁣
Klaas, Thorkild og Ute

Del på Facebook

Vejret har været svingende de seneste dage, og det fortsætter

Det nye fitness, spinning og crossgym begynder at tage form

Torsdag d. 20/6 mødtes alle foreninger på nær få undtagelser,

Vælg Byer

Kategorier

Arkiver