Spring til indhold

Vi synger solen ned ved Bunti Strand

Fire torsdage i juli inviterer Vadehavssmedjen til hyggeligt samvær på stranden i Buntje-Ballum, hvor vi synger solen ned med masser af fællessang.

Klæd dig lunt på efter vejr og vind og medbring stol eller tæppe. Else Kirsten har tilrettelagt et sangprogram, og senere kan du selv foreslå en sang. Du får udleveret et sanghæfte til låns. Arrangementet slutter kl. 21.45, uanset om solen er gået ned eller ej.
Ingen tilmelding.  Pris: 50 kr. for voksne, børn og unge op til 18 år gratis. Betaling med kontanter eller mobilepay ved ankomst til stranden. Betalingen inkluderer sodavand, øl, vin og kaffe.
Kørselsvejledning: kør efter Bunti 26, 6261 Bredebro. Fortsæt ned til stranden, hvor cykler og biler kan parkeres på sommerdiget.
Hvis det regner, så vejret er for dårligt for instrumenterne, flyttes arrangementet til Ballum Multihus, Vestervej 10b, Ballum, 6261 Bredebro. I så fald vil der blive skiltet med flytningen ved Vadehavssmedjen på hjørnet af Kystvejen, og der vil blive informeret i Vadehavssmedjens facebookgruppe.

Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver