Facebook Login

Rømø Golf Links er - som navnet siger - en rigtig Links-golfbane. Banen, der ligger direkte ud til havet, er anlagt efter de gamle, traditionelle skotske Links-golfbaner og præges blandt andet af 13 søer, kuperede greens og gorse-beplantning. Michael Traasdahl Møller er arkitekten bag mesterskabsbanen, der er i international klasse. Golfbanen ligger på inddæmmet havbund og er så flad, at du kan overskue hele banen på én gang - på 6. og 14. teested er der en smuk udsigt over havet. Linksbanen bringer mange bunkers i spil, men i stille vejr er det afvandingskanaler og søer, der er de største udfordringer. Når vestenvinden tager fat, begynder de golfmæssige udfordringer på den flade bane for alvor. Greenene er store, kuperede og lynhurtige, og de bliver allerede nu, hvor banen er helt ny, rost til skyerne. Den professionelle golfspiller Knud Storgaard, der spiller på Challenge Tour, har hjemmebane på Rømø Golf Links og er særdeles begejstret: ”Dette er en unik bane. En af Danmarks flotteste og med en enestående beliggenhed. En rigtig Links-bane fuld af udfordringer. Banen vil kunne danne ramme om mange golfoplevelser – deriblandt mange spændende turneringer."

Web: www.rgw.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores unikke Wellness, hvor forkælelse og afslapning er i højsædet. Alt, hvad du skal medbringe, er forventningens glæde. Du kan svømme hen i mere end 2.600 overdådige kvadratmeter med al tænkelig luksus og et ocean af behandlinger og kurbade. Vores professionelle behandlere fører dig ind i forkælelsens velvære og hjælper dig til at genfinde balancen og energien. Alt imens de smukke rum, liflige dufte og den blide musik stimulerer dine sanser. Luksusoplevelserne er både for mænd og kvinder. Udbuddene spænder over alt fra ansigtsbehandling og peeling til både chokolade- og rødvinsterapi. I omklædningsrummet finder du bløde badekåber, håndklæder og slippers til fri afbenyttelse. Frisk frugt, juice, isvand samt de nyeste magasiner finder du i afslapningsområdet. Du har også mulighed for at bestille lette retter, vin og kaffe. Besøg Wellness, lad tankerne glide - og mærk overskuddet og roen brede sig indefra. Bemærk! Bor du i en af vores 200 eksklusive ferieboliger, har du fri entré til Wellness, Swimming pool og Fitness.

Web: www.rgw.dk

Ønsker man at nyde en sejltur, sejler Rømø-Sild færgen til Sild flere gange dagligt - om sommeren hver time. Færgen medtager både passager og biler.