Spring til indhold

TAK! For et fantastisk borgermøde.

Kæmpe tak, fra hele gruppen bag udviklingsplanen, til de 97 fremmødte fra Ballum og hele egnen! Vi syntes det var en fantastisk aften, med lækker mad, vilde ideer, fællesskab og kickstart på en udviklingsplan for Ballum, Randerup & Skast. 

Der skulle brainstormes i enkeltvis, i grupper og i fokusgrupper., men der var udfordringer med at holde tiden da vi i Ballum har så mange gode idéer og fyldte idetavlerne fuldt ud med postits i kategorierne UNGE – KULTUR – TURISME – VIRKSOMHEDER – HVERDAGSSERVICE – FÆLLESSKAB – NATUR-.

Der blev kickstartet nogle projekter og aktiviteter. Byfesten ser ud til at genopstå med både unge og garvede kræfter bag, legepladsen får fornyet opmærksomhed – der kan nævnes mange fantastisk idéer, planer og tanker fra denne aften: gårdbutik, fællesspisning, købmand,  stier, skaterrampe, Vadehavsfriskole, gadeturneringer, cykelpulsepladser og mange andre idéer!

Camilla Hjortkjær fra HJORTKJÆR By og land, har været udviklingskonsulent på projektet og blev (positiv) overrasket over at Ballum kunne samle næsten 100 mand, til en snak om fremtiden. Det er jo noget af det vi kan i Ballum 😉 

Camilla skriver begynder nu sit arbejde med samle alt data om Ballum og vil i samarbejde med udviklingsgruppen påbegynde at skrive en udviklingsplan for os – vi glæder os til at dele resultatet.

Hvis der er nogle projekter man vil være med i eller stadig brænder inde med god idé, så kontakt altid gerne Ballum Landsbyforening!

Denne aften viser bare at Ballum vil fremtiden i fællesskab, så man må mene at fremtiden ser positiv ud for Ballum især med alle de idérige borger vi har, nu skal nogle af projekterne bare føres ud i livet, men mon ikke vi også kan håndtere dette i Ballum? Det burde være en snild sag!

Udviklingsgruppen sætter sig snart sammen og går alle projektbeskrivelser igennem, så skal vi nok gøre vores for at få tingene søsat.

Del på Facebook

Vejret har været svingende de seneste dage, og det fortsætter

Det nye fitness, spinning og crossgym begynder at tage form

Torsdag d. 20/6 mødtes alle foreninger på nær få undtagelser,

Vælg Byer

Kategorier

Arkiver