Spring til indhold

Legepladsudvalg

Legepladsudvalget havde i går aftes et lille møde, hvor dialogen omkring det ny projektet “multifunktionelt udemiljø til både børn, unge og voksne blev drøftet.(arealet Byvej-Slippervej) Udvalget er enig i at formålet er at skabe et ny samlingssted for alle aldre, hvor der både er plads til leg, udfordrende aktiviteter, hyggelig samvær og selvfordybelse. Der arbejdes hen over sommeren på at få en ekstern rådgivning med ind over, som kan medvirke til at skabe fundament, rammerne samt indhold i projektet . Der arbejdes også videre med forskellige legepladsmiljøer-/modeller. Der arbejdes også på at fremme biodiversitet og vandleg. Hvis der sidder nogen der har lysten og energien og gerne vil bidrage konstruktivt til projektet skal du/I være meget velkommen.(giv mig et kald/skriv) vi holder næste møde tirsdag d 22 august kl. 19.00 Legepladsudvalget består af: Inga, Carsten, Olga, Alexandra, Maia(fraværende), Niels, Rene(Gæst), Aviaya(Legepladsentusiast) 

Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver