Spring til indhold

Referat fra møde tirsdag 5 sep Ballum IF mfl.

Det ene sted i Ballum bliver noget bygget op (købmand)dejligt. Det andet sted skal noget rives ned(skolen). På møde i går aftes i Ballum if og multihus og støtteforening kom tegninger til indretning af den gamle gymnastiksal på plads og der arbejdes nu på at få budgettet til hænge sammen. Gymnastiksals bygning overtages pr 1. Dec af Ballum multihus og pr 1. Maj 2024 er alle forpligtelser opfyldt og nedrivning kan begynde. Den lange cykelskur bygning bliver stående og bruges til opbevaring og udekøkken. Det er planen at lave 3-4 rum til primitiv overnatning i den nordlige del af cykelskuret mod sportspladsen. Første del er at få gjort gymnastiksalen klar til fitness rum så fitness afdelingen på skolen Kan flyttes i de nye lokaler.
forfatter: Anna Marie Kristensen

 

Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver