Spring til indhold

Gymnastiksæson starter i uge 43 for spilopper og fræs

🤸‍♂️ Klar til gymnastiksæsonen i uge 43? 🌟

Hej alle gymnastikentusiaster! Vi er super begejstrede for den kommende gymnastiksæson, som skydes i gang i uge 43! 🎉

For vores yngste, spilopperne, har vi træning hver onsdag fra kl. 15.30-15.15.(Vi kan hente dem i børnehaven forinden, hvis I giver personalet besked herom). Spilopper er for børn i alderen 3 år til 0. klasse. Vores fantastiske trænere, Vila og Johanne, sammen med Tove, står klar til at lede dem gennem sjove gymnastiktimer med, redskaber, sang og bevægelse. Og husk, børn under 3 år kan være med i selskab med en voksen. 🤗

Fræs-holdet er for de lidt ældre gymnaster fra 0. klasse og opefter. Deres træning finder sted hver torsdag fra kl. 16.30-17.30. Vores dygtige ledere Liane og Freya vil sørge for en masse sjove og udfordrende øvelser på reskaberne! 🏃‍♂️

Vi er dog stadig på udkig efter et par hjælpetrænere, så hvis du har lyst til at være en del af vores team og være med til at forme den kommende gymnastsæson, så tøv ikke med at kontakte os! Det kunne være en fantastisk oplevelse og en skøn måde at engagere dig i vores fællesskab. Kontakt Tove Grue 52191630, hvis du kan hjælpe.

Vi glæder os til at se jer alle til en sjov og aktiv gymnastiksæson! 💪🤸‍♀️

Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver