Spring til indhold

TAK for indsatsen

I går aftes mandag d. 18.3 afholdt vi ikke mindre, som 3 stk. genralforsamlinger på samme aften (meget effektivt, så vi ikke skal afsted tre aftener) Ballum IF, Ballum Multihus og Multihus støtteforening.

I Ballum IF vil vi gerne takke de to afgåede bestyrelsesmedlemmer Niels Wilborg og Tove Grue for deres store arbejde for Ballum IF. Vi måtte også sig en kæmpe tak til AnnaMarie, som valgte at stoppe som formand for Ballum IF efter rigtig mange år på posten. Thorsten Simonsen var også forbi med en hilsen fra FC Sydvest 05 til AnnaMarie, som sammen med Knud Kristensen har taget en stor tørn,  som billet sælger ved hjemmekampene i Tønder og som repræsentant for Ballum IF. AnnaMarie har sagt ja til at tage en tørn mere i bestyrelsen, som almindelig medlem og støtte til vores nye formand.

Det er med stor glæde, at vi kunne besætte alle poster og bestyrelsen kunne konstituere sig samme aften. I bestyrelsen er kommet:
Freya Hesler Filtenborg, AnnaMarie Kristensen og vores nye formand er Maria Fryjana Theede.

HUSK  i morgen onsdag er der BANKO SPIL  i Ballum Multihus kl. 19.00

Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver