Spring til indhold

HJÆLP… vi har brug for alle hænder i Ballum og omegn

HJÆLP… vi har brug for alle hænder i Ballum og omegn

Ballum Multihus, Støtteforening og Ballum IF bestyrelser er tovholdere

Frivillig arbejde til ombygning af skolens gymnastiksal og omklædningsrum til vores nye Fitness, crossgym og spinnings center.

Vi har sammen med Tønder Kommune lagt en plan for, hvordan vi kan bevare alle vores aktiviteter i Ballum IF og de kan komme i mål med at have færre kvadratmeter, som skal vedligeholdes og varmes op. Hvis vi skal nå i mål med projektet, har vi brug for din hjælp.

Udfyld nedenstående skema og send et billede på sms eller mail til en af os, du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os:

Ruth Lützen 28891172 ruthterkildsen@gmail.com

Juria Schmidt 20672493 juria.schmidt@live.dk

Birte Frisk Kristensen 24980421 frisk57@gmail.com

Vi går så småt  i gang hen over efteråret og vinteren, så vi har brug for din hjælp. Du vil blive ringet op når vi har folk nok til at løse konkrete opgaver. På Facebook har vi oprettet en gruppe, hvor vi kan kommunikere med hinanden om de opgaver der skal løses og mødetidspunkter mm. Du vil blive inviteret ind i denne gruppe og er du ikke på facebook finder vi også en løsning på det.

Nedenfor kan du se nogle af de konkrete opgaver som skal løses. Du må rigtig gerne byde ind på en konkret opgaver, men det vil også være super, hvis du sender mig dine oplysninger og svar på følgende:Vi hjælper hinanden i Ballum-2

En at de tegninger vi arbejder med..Del på Facebook
Vælg Byer

Kategorier

Arkiver